Behangen

Schilderservice Vechtdal is natuurlijk niet alleen schilder, ook behangen en glas zetten is onze specialiteit. Bij ons vindt u alle soorten behang zoals: foto-behang, vinyl-behang, papier-behang, en glasweefsel-behang.

Voor een nieuwe wandafwerking in uw woning is er een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. De wandafwerking van uw keuze wordt door ons op een professionele manier aangebracht door onze behangers.

Glasweefselbehang
Een belangrijke trend van de afgelopen jaren is glasweefsel-behang ook wel vlies-behang genoemd. Het voordeel hiervan is dat het oneffenheden en kleine scheuren kan opvangen waardoor het resultaat lang mooi blijft. Vooral in nieuwbouw willen de eerste jaren nogal eens scheuren en naden optreden. Daarnaast is het eenvoudig en snel aan te brengen en geeft een mooi neutraal resultaat. Afwerken is in elke kleur mogelijk.

Vinylbehang
Vinyl-behang is zeer goed afneembaar en vocht bestendig. Daarom kan het toegepast worden in alle ruimtes in een woning waaronder ook badkamers of keukens. Door de bestendigheid blijft het langer mooi. Het is wel duurder in aanschaf dan papierbehang.

Papierbehang
Met papierbehang is het mogelijk diverse heldere kleuren en mooie dessins aan te brengen. Echter het kan makkelijker beschadigen en blijft minder lang mooi. De bestendigheid is minder dan van ander behang soorten en daarom vaak toegepast in slaapkamers.

Onze projecten

Klik hier voor het

Project van de maand
Schilderservice Vechtdal - door Profi-Web