Winterschilder

Wat houdt “Winterschilder” in? Hieronder in 5 stappen kort uitgelegd.

1. Uw huis behoudt z’n waarde!

Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het z’n (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Profiteer van de lage 6% BTW bij De Winterschilder

Voor woningen, ouder dan twee jaar, geldt het lage BTW tarief van 6%. Zo wordt het inschakelen van de Winterschilder wel heel aantrekkelijk!

3. Uw huis milieuvriendelijk onderhouden!

Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die ‘vervliegen’ nadat de verf is aangebracht. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar daardoor is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven goed aan te brengen. De Winterschilder heeft die vakkennis.
4. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten!

Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terug komt, bieden veel bedrijven een meerjarenonderhoudssysteem aan. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door het bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en heeft u budgetzekerheid voor langere termijn. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor al uw onderhoud u veel tijd en kosten. Ook komt u niet voor technische en financiële negatieve verrassingen te staan.

5. Het onderhoud kan ook in de winter!

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve luchtvochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk controleren door gebruik te maken van afscherming, verwarming e.d.

Onze projecten

Klik hier voor het

Project van de maand
Schilderservice Vechtdal - door Profi-Web